Top 10-grunde til at vælge en campingplads i Danmark

Velkommen til Campingpladser i Danmark
 500 campingpladser i Danmark er parate til at tage imod din familie til den perfekte kortere campingtur, eller til den længere campingferie. 

Herunder finder du Top 10-grunde til at vælge en campingplads i Danmark til familiens næste campingferie og mulighed for at søge mere kvalitativt på Camping.dk.


Rigtig god fornøjelse.

 1. Beliggenhed, Beliggenhed og Badestrande

 Med godt 500 campingpladser i Danmark er der gode muligheder for at finde en plads tæt på eller i forbindelse med den skønneste natur. Med de mere end 7000 km kystlinje, som omkranser Danmark og dets mange øer, har 70-80 % af campingpladserne kystnær beliggenhed, dvs. ved havet eller indenfor 1 km’s afstand fra havet. Og ofte ligger pladserne lige ned til en badestrand, så morgen-dukkerten hurtigt bliver et godt ritual at starte dagen med. Og flere af disse strande har Blåt Flag.  Søg videre her!

 2. Købstæder: Shopping, Sjov og andet Spændende.
 Danmark er et lille land med korte afstande til stort og småt. Så fra de fleste campingpladser er der sjældent mere end 15 minutters kørsel, før du kommer til en købstad, heraf mange med gode shoppingmuligheder. Du kan finde 69 af disse købstæder fra dette link: Lokalindex, ligesom du også her kan finde forslag til både forlystelser, seværdigheder og andet i nærheden. På eller tæt på campingpladserne finder du også butikker, hvor du kan foretage indkøbene til dagligdagen. Søg videre her!

  3. Flotte sanitære forhold
 Mor bestemmer, og sådan er det også her! Danske campingpladser er med helt i front, når det gælder om at forkæle de besøgende med gode og rene sanitære faciliteter: separate brusekabiner, familiebaderum, puslerum, sanitetsafdelinger for børn, osv. osv. er i dag ting, som du ofte finder på campingpladserne i Danmark. Vaskemaskiner og tørretumblere er også en naturlig facilitet på de fleste pladser. Det skal jo gerne være både rent og bekvemt at være på campingferie. Søg her!

  4. Børn på pladserne = Plads til børnene = Børneferie
 Børnene er ofte den bedste begrundelse for at vælge at tage på campingferie, hvis du/I også selv vil have tid til afslapning/voksentid. Campingpladserne i Danmark har i mange år haft fokus på, at campingferie også er børneferie. Derfor er faciliteter som legelande, mooncars, hoppepuder, børnebassiner osv. da også ofte at finde på de danske campingpladser. Og finder du pladser med børnefaciliteter/-aktiviteter, så finder dine børn også hurtigt en masse legekammerater, og så er der tid til både afslapning og voksentid for dig/jer! 
Søg videre her!

  5. Overnatningsfaciliteter; Campinghytter, -vogne m.m.
 Har du ikke eget udstyr til overnatning, så har de danske campingpladser et rigt udbud af forskellige overnatningstyper: campinghytter, campingvogne, lejligheder, værelser og telte i forskellige varianter. Med over 4.000 hytter på de danske campingpladser er udvalget stort, og det rækker fra små overnatnings-hytter på 10-12 kvm til store og veludstyrede luksushytter på op til 35 kvm – faktisk lidt a la små sommerhuse. Eller overvejer du at købe en campingvogn, så kan den bedste måde at teste, om det er noget for jer, være at starte med at leje en på en campingplads og få den første erfaring her. Mange campingpladser tilbyder også udlejning af TV, grill, cykler og andet.  Søg videre her!

  6. Vandlande/Badelande
 Danmark er et stort vandland, med faciliteter både på og udenfor pladserne, der tilfredsstiller de fleste besøgendes behov. På pladserne finder du både børnebassiner, opvarmede swimmingpools, indendørs/udendørs vandlande med vandrutsjebaner m.m. Og udenfor campingpladserne er der ofte både bade- og bådebroer, bådslip og gode muligheder for wind- og kitesurfere. Så hvis du er til ”vand”, er Danmark et meget sikkert valg!  Søg videre her!

  7. Aktiviteter på og udenfor pladserne
 På campingpladserne i Danmark findes mange af de aktiviteter, som dine børn er glade for: masser af boldspil, swimmingpools, legelande, børneaktiviteter – faktisk lidt ligesom henne i fritidshjemmet. Og du bor der! Med boldspil bringes store og små ofte sammen i leg og spil, som er én af de faktorer, der gør, at campingferien bliver anderledes end hverdagen. Beachvolley, boldbaner eller minigolf er aktiviteter, som kan samle folk på tværs af sprog og kulturer. 
Søg videre her!

 Der er mange andre voksne, som man kan tale med og få ny inspiration fra, hvilket kan være noget, man savner i hverdagen. Man kan også bare lave ingenting, lægge sig på en liggestol med en god bog og lytte til naturens lyde, mærke de dufte, som man ikke oplever i hverdagen, eller blot lade blikket hvile udover vand eller marker og finde den ro, som er svær at finde i hverdagen. Udenfor pladserne finder du masser af andre muligheder for aktiviteter, f.eks. forlystelser og seværdigheder, som kan glæde hele familien på tværs af interesser. Søg i 65 lokalindex.

  8. Internet, opkoblinger og anden teknik
 De danske campingpladser udbygger fortsat de tekniske faciliteter på pladserne, lige fra opgradering af standardpladser til hhv. komfort- og luksuspladser. Mange campingpladser tilbyder også specielle pladser til autocampere. Cykelværksteder er blandt de nyere ting, mens over halvdelen af de 500 danske campingpladser tilbyder trådløse hotspots, enten gratis eller mod et beskedent tilslutningsgebyr. Så tilslutningsmulighederne er mange, og tilgangen er lidt a la ”Plug and Play”. Endelig er der også opbevaringsmuligheder i kortere og længere tid af din campingvogn/teltvogn.  Søg videre her!

  9. Kvalitet og kommunikation på danske campingpladser
 Danmark ligger absolut i top, når det gælder kvaliteten på pladserne, sammen-lignet med resten af Europa. 2/3 af danske campingpladser er 3-stjernet og derover. Og kvaliteten dækker både over udbuddet af faciliteter og aktiviter, men også over rengøringen og serviceniveauet i almindelighed. Derfor er det let at være på camping i Danmark, og du får bedre muligheder for at slappe af. For det er jo i den sidste ende det det gælder, når man skal have ferie. Søg videre her!

  10. Priser på at campere i Danmark
 Pris og kvalitet hænger sammen. Og i Danmark finder du pladser i begge ender af skalaen. Pladser med 0 eller få stjerner ligger oftest i et lavere niveau, medens 4- og 5-stjernede pladser ligger i den dyrere ende. Hvis du regner med 60-70 kr. pr. voksen og det halve for børn i højsæsonen, så har du niveauet. Du skal tage højde for evt. plads-/miljøgebyr, som er omkostninger, der ikke altid indgår i overnatningspriserne. Campinghytter svinger ligeledes i priserne, afhængigt af størrelse og udstyrsniveau, men som udgangspunkt koster en 4-pers. hytte fra 3.000 kr. og opefter i højsæsonen. Tjek pladsernes hjemmesider, eller forhør dig hos lejrcheferne, og undgå kedelige overraskelser! Du kan betale med flere forskellige betalings- og kreditkort på de danske campingpladser. Søg videre her!
 
 
 
   CAMPINGPLADSER findes hurtigt herfra:
 Firmanavn
 Postnummer  Bynavn Danmarkskort  Diverse
 A - B - C
 2000 - 2999  A - B - C  Nordlige Jylland  Nyheder
 D - E - F  3000 - 3999  D - E - F  Midt Jylland  Søg / Find
 G - H - I  4000 - 4999   G - H - I  Sydlige Jylland   Top 10
 J - K - L  5000 - 5999  J - K - L  Fyn og Øerne   Booking
 M - N - 0  6000 - 6999  M - N - 0  Nordlige Sjælland  Gratis registrering 
 P - Q - R  7000 - 7999  P - Q - R  Storkøbenhavn  Tilmeld campingplads
 S - T - U  8000 - 8999  S - T - U  Sydlige Sjælland  Kontakt
 V - Aa/Å  9000 - 9999  V - Aa/Å  Bornholm  Camping.dk