Sæsonstart med mange store og gode nyheder!

Denne event er udløbet - og er derfor IKKE længere gældende

Event starter: 31-03-2017 Kl. 00:00 Event slutter: 15-09-2017 Kl. 00:00
Forfatter/ansvar: 31-03-2017 af Anita og Søren Hauschildt, Skive Fjord Camping

I år åbner vi på Skive Fjord Camping med rigtigt mange store og gode nyheder, som alt sammen forhåbentlig bliver til stor glæde for alle vores gæster – både for ”de store og de små”.


540 Koekken Nyrenoveret Skive Fjord Camping
Foto: Skive Fjord Camping

Vi har fået renoveret vores store køkken, med 12 nye selvtændende gaskogeplader og 2 flotte bageovne. Nu kan der står mange flere kartoffelgryder og småkoge, mens frikadellerne bliver varmet i ovnen. Det er en renovering, som vi længe har ønsket at få gennemført, og det er klart blevet en stor forbedring. Flere og flere spørger efter bageovne – det skal være som det er derhjemme, fornemmer vi klart fra vores gæster. 

540 Badebro Skive Fjord Camping
Foto: Skive Fjord Camping

Ligeledes har en Badebro været på vores ønskeseddel i mange år. Den nåede endelig at komme op i august 2016, så den lige kunne nå at blive testet i det fantastiske sensommervejr vi blev begunstiget med i august og september. Det var en stor succes – der har aldrig været så mange mennesker på vores strand før. Så det må siges at have været et ønske, som der virkelig kunne sprede glæde – både blandt vores gæster og byens borgere.

540 Legeplads Paa Skive Fjord Camping
Foto: Skive Fjord Camping

De små af vores gæster har vi sandelig også tænkt på. I september måned fik en meget flot legeplads installeret – den er blevet testet og godkendt af nogle små brugere!! Vi står for en større omlægning af vores Legepladsområder, så det giver en bedre sammenhæng mellem de dele det pt. er opdelt i.

2016 blev også året, hvor vi fik anlagt en KROLF-bane – vi var så heldige at have en fastlægger, som er meget begejstret for at spille krolf, og han var primus motor på anlægget. Det er måske den krolfbane i hele Danmark med den flotteste udsigt? Det kan være svært at koncentrer sig om spillet, når det kommer en sejlbåd forbi nede på fjorden!!

Samtidig fornemmer vi også, at mange campister er glade for deres 4-benede venner, så sidste år havde vi et fødselsdags tilbud, hvor hundene kom gratis med på camping. Det blev så stor en succes, at vi har besluttet, at hos os kan I tage op til to hunde gratis med pr. plads, og de efterfølgende koster kr. 15,- pr. styk. Det gælder selvfølgelig også i de af vores hytter, hvor husdyr er tilladt.

Med alle disse gode nyheder, kan vi da kun glæde os til 2017-sæsonen, og til at se/gense rigtigt mange glade campister og hyttegæster, og I er alle hjertelig velkommen her på Skive Fjord Camping.


 Nyhedsoversigten >> Tilbudsoversigten >> Eventoversigten >>
   CAMPINGPLADSER findes hurtigt herfra:
 Firmanavn
 Postnummer  Bynavn Danmarkskort  Diverse
 A - B - C
 2000 - 2999  A - B - C  Nordlige Jylland  Nyheder
 D - E - F  3000 - 3999  D - E - F  Midt Jylland  Søg / Find
 G - H - I  4000 - 4999   G - H - I  Sydlige Jylland   Top 10
 J - K - L  5000 - 5999  J - K - L  Fyn og Øerne   Booking
 M - N - 0  6000 - 6999  M - N - 0  Nordlige Sjælland  Gratis registrering 
 P - Q - R  7000 - 7999  P - Q - R  Storkøbenhavn  Tilmeld campingplads
 S - T - U  8000 - 8999  S - T - U  Sydlige Sjælland  Kontakt
 V - Aa/Å  9000 - 9999  V - Aa/Å  Bornholm